Kyero - Property for sale and rent in SpainKyero - Property for sale and rent in Spain
Map outline showing Spanje

Een gids voor het leven in....

Spanje

Welkom in Spanje – het land van oude steden, prachtige stranden, adembenemende bergachtige regio’s, vruchtbare vlaktes en zonovergoten eilandjes.

Zoek onroerend goed
View across Calpe, in Alicante Spain

Calpe, een pittoreske badplaats in Alicante

Waarom zou je naar Spanje moeten verhuizen?

Mooi weer, uitstekend eten en heerlijke wijn, wereldberoemde kunst en cultuur en lage kosten van levensonderhoud zijn slechts enkele van de redenen waarom je moet inpakken en naar Spanje moet verhuizen.

Spanje is één van de grootste landen in Europa en ook één van de meest geografisch gevarieerde. Met enkele van de schoonste en mooiste stranden ter wereld, adembenemende bergachtige regio’s, vruchtbare vlaktes en zonovergoten eilandjes, is er voor iedereen wel iets te vinden. Bezoek Spanje en je zult over het algemeen kunnen genieten van een mediterraan klimaat van hete, droge zomers en milde, regenachtige winters, met sneeuw in noordelijke en bergachtige streken.

Als je van kunst en cultuur houdt, zul je veel te ontdekken hebben in Spanje, dat de thuisbasis is van enkele van de beste architectuur ter wereld. Er zijn oude marktplaatsen, Moorse paleizen en de fantastische gebouwen van Antoni Gaudi, om nog te zwijgen over het Dali-museum, het Guggenheim-museum van Frank Gehry, Fundacio Joan Miro en de vele festivals die regelmatig in het hele land plaatsvinden.

Het eten in Spanje is net zo gevarieerd als het landschap. De Spanjaarden zijn absoluut gepassioneerd over hun lokale keuken. Tapas zijn wereldwijd populair en je hebt waarschijnlijk ten minste wel een van deze heerlijke kleine gerechtjes geproefd. De verscheidenheid aan tapas die in Spanje wordt aangeboden, is enorm en varieert van regio tot regio en ook per seizoen. Spaanse markten zijn er in overvloed met dankzij de vele uren zonneschijn enorme hoeveelheden groenten en fruit. Het goede nieuws voor de potentiële koper is dat het eten in Spanje, net zoals de kosten van levensonderhoud in het algemeen, zeer betaalbaar en van een uitstekende kwaliteit is.

Als we het over meer praktische zaken hebben, behoort het gezondheidszorgsysteem in Spanje tot de beste ter wereld en besteedt het 10% van zijn BNP aan de gezondheidszorg. Er zijn ook door het hele land uitstekende vervoersverbindingen, met moderne metro’s, hogesnelheidstreinen die de meeste steden verbinden, langeafstandsbusdiensten tussen de grote steden en busdiensten naar alle grote steden en dorpen. Het is geen wonder dat het Spaanse openbaar vervoer bekend staat als één van de beste in Europa. Voor degenen die verder willen reizen, is het gemakkelijk om met het vliegtuig, de trein of de bus van Spanje naar andere delen van Europa te reizen. En natuurlijk, met 36 internationale luchthavens, zal het gemakkelijk zijn voor vrienden en familie van thuis om je te komen bezoeken!

Waar kun je gaan wonen in Spanje?

Picture of De provincie Alicante Map outline of De provincie Alicante
De provincie Alicante

Provincie in Valencia Region

Beroemd om de lange zandstranden en de verborgen ruige baaien van de Costa Blanca, is Alicante ook de thuisbasis van een rijke, oude geschiedenis, vriendelijke mensen en ongerepte landelijke dorpen.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of Canarische Eilanden Map outline of Canarische Eilanden
Canarische Eilanden

Eiland in Spanje

Een eilandparadijs voor iedereen die het hele jaar door zon zoekt. De Canarische Eilanden combineren het beste van Spanje met een Afrikaans klimaat en een gevarieerde natuurlijke omgeving die helemaal authentiek is.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of De provincie Malaga Map outline of De provincie Malaga
De provincie Malaga

Provincie in Andalusië

Ontdek prachtige stranden en luxueus wonen aan de Costa del Sol en prikkelende stedelijke kunst en hypermoderne gerechten in de stad Malaga.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of De provincie Murcia Map outline of De provincie Murcia
De provincie Murcia

Provincie in Spanje

Murcia in Zuidoost-Spanje is een van de zeven regio’s die tevens een provincie is. De Costa Colada bestaat uit fijne zandstranden en in het binnenland zijn er zowel “badlands” (semi-woestijn) als grasland.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of De provincie Almeria Map outline of De provincie Almeria
De provincie Almeria

Provincie in Andalusië

Een van Europa’s meest unieke regio’s, met een rijk landschap, lange geschiedenis en tientallen minder bekende steden en dorpen; in Almeria zult u een nieuwe kant van Spanje ontdekken.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of De provincie Girona Map outline of De provincie Girona
De provincie Girona

Provincie in Catalonia

In het noordoosten van Catalonië, grenzend aan Frankrijk en de Pyreneeën, vindt u de provincie Girona, de thuisbasis van de ruige Costa Brava en sfeervolle middeleeuwse stadjes.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of Provincie Tarragona Map outline of Provincie Tarragona
Provincie Tarragona

Provincie in Catalonia

Ontdek historische steden, de glorieuze kustlijn, mooie vissersdorpjes, vlaktes, bergen en valleien in deze Boheemse provincie vol kunst, cultuur en wijn.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of De provincie Cadiz Map outline of De provincie Cadiz
De provincie Cadiz

Provincie in Andalusië

Ontdek het historische Spanje in deze Andalusische provincie met oude steden, mooie witgekalkte dorpen, ruige bergen en een majestueuze kustlijn.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of De provincie Castellon Map outline of De provincie Castellon
De provincie Castellon

Provincie in Valencia Region

Ontdek het oude Spanje in deze weinig bekende provincie vol schitterende middeleeuwse architectuur, verbluffende natuurlijke schoonheid en authentiek Spaanse charme.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of Andalusië Map outline of Andalusië
Andalusië

Regio in Spanje

Dit historische en sensuele land van flamenco, troubadours en Moorse architectuur bestaat uit adembenemende natuurlijke landschappen en invloeden uit de middeleeuwse Arabische wereld.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of De Balearen Map outline of De Balearen
De Balearen

Eiland in Spanje

De Balearen is een archipel voor de oostkust van Spanje die bekendstaat om de zonnige stranden, prachtige natuurlijke omgeving en enkele van de levendigste uitgaansavonden in Spanje.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of De provincie Barcelona Map outline of De provincie Barcelona
De provincie Barcelona

Provincie in Catalonia

Ontdek cultuur en eten van wereldklasse in steden en dorpen omringd door gebieden met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of Catalonia Map outline of Catalonia
Catalonia

Regio in Spanje

Catalonia is the Northeastern triangular region bordering France and Andorra to the North and the Mediterranean sea to the East. It includes the provinces of Barcelona, Girona, Lleida, and Tarragona.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of Galicia Map outline of Galicia
Galicia

Regio in Spanje

Welcome to Galicia, a green and rugged land with a distinctive Celtic heritage, tucked away in the north western corner of Spain.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of De provincie Granada Map outline of De provincie Granada
De provincie Granada

Provincie in Andalusië

Het gevarieerde landschap en klimaat van Granada zorgt ervoor dat je ‘s ochtends op de besneeuwde bergtoppen van de Sierra Nevada kunt skiën en ‘s middags kunt genieten van de Costa Tropical.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of Valencia Region Map outline of Valencia Region
Valencia Region

Regio in Spanje

With inland mountains, famous beaches and some of the warmest winters in Europe, the region of Valencia covers the provinces of Castellón, Valencia and Alicante.

Zoek onroerend goed Zie de gids

Picture of Madrid Province Map outline of Madrid Province
Madrid Province

Provincie in Spanje

Right in the centre of Spain is the community of Madrid, home to the capital city but also mountains, rivers and numerous towns and villages rich in history and natural beauty.

Zoek onroerend goed Zie de gids

How to buy in Spain guide 2019
Learn about moving to Spain with the free guide
 • By continuing you accept our terms of use and privacy policy. You can unsubscribe at anytime at the bottom of the email.